Koncerter
Bagom sangen...

Stille morgen
Stille Morgen har jeg et fuldstændig klart billede af, for den skrev jeg ved spisebordet, i stuen i Møllestien en sommermorgen. Jeg var lige stået op og havde ét af disse så omtalte øjeblikke, hvor ma...

Stille morgen

Stille Morgen har jeg et fuldstændig klart billede af, for den skrev jeg ved spisebordet, i stuen i Møllestien en sommermorgen. Jeg var lige stået op og havde ét af disse så omtalte øjeblikke, hvor man vågner med en sang i resterne af nattens sind og en skidt frisure. Jeg satte mig og skrev den på ti mintutter, tror jeg.
Jeg lyttede en del til Van Morisson i de dage – granskede ikke mindst hans måde at synge på – deraf Van the Man & Tetley’s tea-bags.

Androkles er omtalt i ordbogen hér på siden – resten skulle være ret ligetil…

Gå til sang

Ord

Det blo’ Hus

Allan til Danmarks Foredragsfestival

10.09.2018

Olsen er blandt de inviterede til 'Danmark Foredragsfestival - Fortid, Nutid, Altid'. Bagmændene bag festivalen er RÆSON og Clement Kjersgaard, og arrangementet løbet af stablen i Århus d. 24. - 25. november 2018.

Udover Allan kan man opleve Tor Nørretranders, Anna Libak, Merete Pryds Helle, Mikkel Andersson, Lars Bukdahl og mange flere.

Se mere info og køb din billet her: https://webshop.raeson.dk/produkt/fortid-nutid-altid-idefestival-i-aarhus-2018-partoutbillet-til-hele-arrangementet/https://webshop.raeson.dk/produkt/fortid-nutid-altid-idefestival-i-aarhus-2018-partoutbillet-til-hele-arrangementet/

https://www.jazstock.com/men-s-watches/dive-watches.html

Nyhedsarkiv »

Booking: Misja Blix 20627480/ misja@blixogco.dk - Blix & Co. - Lollandsgade 20, 1 - 8000 Århus C