Koncerter
Bagom sangen...

Stille morgen
Stille Morgen har jeg et fuldstændig klart billede af, for den skrev jeg ved spisebordet, i stuen i Møllestien en sommermorgen. Jeg var lige stået op og havde ét af disse så omtalte øjeblikke, hvor ma...

Stille morgen

Stille Morgen har jeg et fuldstændig klart billede af, for den skrev jeg ved spisebordet, i stuen i Møllestien en sommermorgen. Jeg var lige stået op og havde ét af disse så omtalte øjeblikke, hvor man vågner med en sang i resterne af nattens sind og en skidt frisure. Jeg satte mig og skrev den på ti mintutter, tror jeg.
Jeg lyttede en del til Van Morisson i de dage – granskede ikke mindst hans måde at synge på – deraf Van the Man & Tetley’s tea-bags.

Androkles er omtalt i ordbogen hér på siden – resten skulle være ret ligetil…

Gå til sang

Ord

Helikoptermyg

i morgen

15.11.2020

Kære vakse Possums.

I morgen klokken 10:00 starter forsalget til min 40 års Jubilæums-turné så. Selvom der er et helt år til, er det NU, du kan sikre dig de bedste pladser. Og hvem vil ikke gerne sidde helt scene-tæt på et gammelt øg, og trøste sig ved tanken om, at man selv er 20-30 år yngre?

Det er min ambition at gøre disse koncerter til noget helt specielt, for jeg samler nemlig på minder. Minder om møder, samvær og øjeblikke, der aldrig et sekund kunne have eksisteret uden jer. Fra starten for 40 år siden i Hirtshals på Den Gule Kro til i aften i Teatersalen i Kolding har dette været mit vidunderlige privilegium - at mødes med en flok i mørket, for at se, om vi kunne få en aften ud af det sammen. Det plejer vi at kunne...


Det bliver mig solo, med diverse instrumenter, og sikkert osse med en jubilæums-gæst nu og da.
Men først og fremmest bliver det mindeværdige aftener med jer og mig.

Jeg glæder mig i denne tid,

K. Allan O.

Nyhedsarkiv »

Booking: Misja Blix 20627480/ misja@blixogco.dk - Blix & Co. - Lollandsgade 20, 1 - 8000 Århus C