Koncerter
Bagom sangen...

Det blo’ Hus
En lille kærlighedssang til de kondemnerede huse, der rummer en del lyssky aktivitet, efter mørkets frembrud. Det var vist den første dialekt-sang, jeg skrev til pladen. Jeg snakkede med Hausgaard om...

Det blo’ Hus

En lille kærlighedssang til de kondemnerede huse, der rummer en del lyssky aktivitet, efter mørkets frembrud. Det var vist den første dialekt-sang, jeg skrev til pladen.
Jeg snakkede med Hausgaard om disse "open-huse" - de har altid ét af disse billige OPEN-neonskilte i vinduet. Og der står aldrig CLOSED. Det mærkelige er, hvad de lever af, for ingen, vi kender, har set nogen parkere udenfor et open-hus, endsige selv besøgt ét. Men der sker da lidt i yderdanmarks erhvervsliv...

Gå til sang

Ord

Rugbrød

Sæby og Læsø

07.05.2021

Hej Folks - igen!

Så skal vi til det, og det er jo fedt…

Jeg ser ned over en meget lang spilleliste for de kommende måneder replica watches - og et par nye jobs er netop 'kommet til’ i samarbejde med Det Musiske Hus i Frederikshavn:

15. JULI: SKOVLYST, SÆBY

Jeg og mit slæng kom på “Skovlyst" i Sæby som teenagere. Nogen havde nemlig indrettet det relativt nye begreb - et diskotek, i det gamle traktørsted ude i skoven.

Der blev moslet og tumlet såvel indendørs som udendørs i skovbunden, på skrænterne ned til Sæby å. Og osse en del i selve åen. - Mens lyden af Hendrix og Stones væltede ud i sommernatten. Godt fuld og 12 kilometer hjemad på cykel og med en arm på skulderen af nogen, der havde en knallert… Lovely!

Jeg har altid ment det ville være helt ideelt at spille koncert på Skovlyst. - Nu lykkes det så endelig! Fedt.

Udendørskoncert, Skovlyst, Sæby den 15. Juli. Lad os få sat lidt gang i det smukke gamle traktørsted igen!

17. JULI: HOTEL NYGAARD: LÆSØ

Som lille dreng stod jeg på toppen af Øksnebjerg og spejdede efter en smal stribe land, der svævede over det kæmpe hav.

Læsø - det forjættede land. Jeg kunne ikke fatte, at der fandtes noget så langt væk…

Der gik rigtig mange år, før jeg turde spille på Læsø - Kattegats største ø. Jeg havde spillet på Færøerne, i Hongkong og på Cuba, før jeg spillede på Læsø.

Siden har jeg og mit entourage heldigvis gæstet Læsø mange gange - og altid med stor fornøjelse…

Den 17. Juli besøger vi et - for mig - nyt bekendtskab: Det smukt restaurerede Hotel Nygaard inde midt på øen. Med udendørskoncert i haven !Forsalget til de 2 nye koncerter, starter på lørdag den 8. maj kl 10:00

Se mere info her:

Sæby - https://fb.me/e/3t52pmbjC

Læsø - https://fb.me/e/2vshNWX3j

Vi glæder os!

Ses!

K. A

Clone Watches https://www.perfectcloneshop.com/

Nyhedsarkiv »

Booking: Misja Blix 20627480/ misja@blixogco.dk - Blix & Co. - Lollandsgade 20, 1 - 8000 Århus C